Det är inte slut förrän det randiga laget har blåst i pipan.

Ikväll tänkte jag se en dokumentär om Tsunamin. DEN tsunamin. Den som vi just femårsjubilerat. (Eller...tja...det var väl kanske att ta i med just ett jubileum, men det är hur som helst fem år sedan det hände).
Man skulle få se hur den skapades, hur den for fram, var, varför, när och så vidare. Man skulle nog få lite häpnadsväckande siffror serverade. Typ som att varje meter av strand träffats av hundra ton vatten.
Jag tänkte att det kunde vara intressant, karaktärsdanande och kanske en smula allmänbildande.
Det var det.
Den första halvtimman.
Sen var det dags för tredje perioden i den femhundraelftifjortonde hockeymatchen på tre dagar.
Det var ju bara så späääääääääääääännande.
Eller inte.
Varför säger folk att man har en "bättre hälft"? Jag fattar inte.


                                                             //Ankan - lite sur och mycket irriterad.


092812

I julklapp fick jag bland annat en ny neccesär (stavning?) av min mamma fylld till bredden med alla mina favoritprodukter. Människor kan tro att dom känner mig, men ingen känner mig som mamma gör.

Puss på mamma
// Mercy

VECKANS ORGASM

Sitter och surfar med papi i tv-rummet, samtidigt som en - vad det verkar som - helt kass film snurrar på storbildstv:n. Dock fångar någonting min uppmärksamhet...



Tänk bort den blonda bimbon, se och njut


Sexighet i liten ask!

Mannen i fråga heter Russell Brand och är min nya favotritskådespelare.
Filmen? Dumpad, började klockan 22.30 på Canal First.

Det kommer flera


Värt vetande

Min morbror sa till mig ikväll att pingviner inte börjar frysa förrän det är -50, och dom fryser inte ihjäl förrän det är -90. Tänk vilken liten skruttig koltrast man skulle hitta där under om man tog bort allt späck och fjädrar till höger och vänster. Tål att tänkas på.

God fortsättning
// Mercy

Mellandag

Jag HADE varit snäll iår, åtminstone om man ska dra värdet för snällhet som en parallell kurva mot julklappsmängd!

Bästa julklappsrimmet:

"Vi har letat här
vi har letat där
vi har letat everywhere
fast vi har inga funnit
betala igen när du vunnit"

Jag hade önskat mig gymhanskar, Nike Dry Fit med dragkedja ovanpå. Tyvär glömde jag nog att nämna att exemplaret jag hittat var köpt i USA och att de eventuellt hade utgått ur sortimentet. Hehehe...

Dock ändå, jag fick 500:- att köpa ett par andra för! Stan idag eller vad sägs?

Ciao!
// 54


Nippletwist

"Det är lite kul att vara naken när det är kallt, man får så stora bröstvårtor".

Citat anonym

Hemma bra, eller?

Jag har inte varit hemma sedan höstlovet vecka 44. Jag har inte haft hemlängtan. Jag har inte haft lust att åka hem. Inte haft tid att åka hem.
Jag har inte haft någon saknad av just hemmakänslan. Jag trivs så otroligt bra i min nya lägenhet (förutom att värmen inte fungerar och att det i regel är ca 14-15 grader varmt, jag har frysit ihjäl flera gånger) med mina vänner, mina jobbuppdrag och min träning. Jag kan inte få allt det där i min hemstad. Just därför har det varit helt naturligt att inte återvända till den under hösten. Utrymmet har inte funnits.

Men på julen är allt annorlunda. På julen ska alla syskon hem, jag ska hem. Julen ska firas tillsammans och den ska firas hemma.

Väl hemma. Min säng är bäddad. Mitt favoritbröd finns i frysen. Jag har flera olika juicesorter och alla varianter av mjölk att välja mellan. Det finns PÅLÄGG! Dagstidningen ligger på frukostbordet. Elden sprakar i kaminen. Massor av härliga vinterkläder hänger i hallen. Det är städat. Det luktar hemma.

Alla vänner, alla jobbuppdrag och all träning kan bokstavligen ta sig. Jag gillar allt det där, men det är något speciellt med att få vara hemma och njuta av att få vara ett barn. Ett barn som för en gångs skull får bo med, och som uppskattar, sin familj. Det händer bara en gång om året och det tänker jag ta tillvara på, på bästa möjliga sätt.

Det kanske är som man säger, borta bra men hemma bäst.

//54


Looking smartass

Jag hänger på stan kanske två gånger i veckan, och jag svär, nästan var enda gång är det någon människa som bestämmer sig för att fråga mig om vägen till någonting.
Tjejer som killar, svenskar som utlänningar, ung som gammal. Alla vill ta del av min visdom som till exempel kan innefatta vetskapen om stans bästa galleria eller närmaste busskur.
Ser jag så kunnig ut eller verkar jag bara vara sjukt snäll och hjälpsam? Jag menar, alla svenskar kan väl inte få så många frågor på så många språk så många gånger om dagen om vägen? Eller?

Jag har ingenting emot det i alla fall. Min tomtometer skjuter i höjden och det gör mig lycklig!

Puss puss
//54

Stenhård diciplin

Givetvis begriper jag inte hur man ska få fram teoriprogrammet här på körskolan, men internetknappen var det lätt att hitta till...

//54

Gyllende vardagen

Idag är det exakt 94 år sedan som Albert Einstein publicerade den allmänna relativitetsteorin. Idag var första gången jag besökte Wasagallerian i Umeå.
Våra liv är rätt lika trots allt.

//54


Hej söndag

Om sju minuter fyller jag vuxen, myndig, gammal eller vad man nu vill kalla det. Lyssnar man på min bf så kommer jag aldrig att bli vuxen, för han kommer alltid att vara äldre än mig. Lyssnar på mig lillasyster så får jag inte bli sådär fjantig som alla andra och dricka massa öl jämt. Lyssnar man på min mamma så får jag ABSOLUT inte lämna min drink/cider/öl obevakad när jag är på krogen. Lyssnar man på mig så är jag beroende av crazy cabbie på facebook och det absolut bästa jag vet är oboy, tror egentligen inte att jag är så gammal.

Vuxenpoäng behövs
// Mercy

Snopp Dogg



// Mercy


En extra sekund

"You need to think: Why are you doing this, and what are you willing to sacrifice to get it?"

//54

Feelgood call

- Jag kanske kan få vara din dotter även fast du tycker att jag är ful?
- Jaja, det får du väl.

//54

Näringsdeklaration

Jag ville bara påpeka att godis faktiskt också är mat.

Middag
Middag.

//54


Tjejhumör forts. nr 3

Hej affärsklass. Älska stolarna här alltså.

//54

Tjejhumör forts.

Hmmm... affärsklass? Undrar om det ska vara någonting? Jag får ju resan betald... Dagens tidning + smörgås + kaffe + ström till datorn + HÖRLURAR! + komfortstol? Dags att klicka på den röda serviceknappen tror jag visst.

//54

Tjejhumör

Igår var jag ledsen. Jag fick veta att jag skulle åka iväg till övik istället för att spendera dagen med en pojke som är min vän. Det kändes rätt tungt faktiskt.

Igårkväll var jag glad. Jag fick veta att jag skulle få låna med mig ett internet till resan. Glee, här kommer jag! tänkte jag.

Idag är jag ledsen. Jag kom ihåg interntet, men jag glömde att ta med mig hörlurar. Livet är hårt ibland.

//54


E = mc2

Jag är en liten vertebrat
En sportig sådan, men ganska lat
Jag orkar inte kärnfysik
krafter, vektorer och dynamik
Räkna derivatan med prim och bis
Plugget får en STOR FET DISS

Varför ska jag lära mig immunologi
om makrofager och vad som finns däri
Vad bryr jag mig om lymfocyter
När kroppen är slut och orken tryter

I korridorerna alla 93orna trippa
jag saknar helt en kunskapsklippa
proven vill jag helst bara slippa
Näe!
Jag slutar natur och börjar jobba som strippa

Jullovet, du är efterlängtat.
//54

Revolutionerande upptäckter

Det osar inte lika mycket när man steker köttbullar om man inte bränner dem!
Hmm.. Detta kan ta min matlagning till nya nivåer.

//54