Veckans citat

Jag citerar den bästa Amandan som finns i hela världen:

"Ska det liks skita sig så äre lika bra att det skiter sig från början, innan man börjar bry sig"

Så sant som det är sagt
// Mercy


Eftersnack

40 dagar är avklarade och jag fixade det med bravur. Jag dejtade inte, jag kladdade inte och jag kramades knappt undantaget nära vänner, morfar och pappa. 
Det har varit hårt. Jag har under dagarna utstått påhåpp som sexgalning, påståenden om att 40 dagar är en barnlek, frestelser från alla håll och det ständiga intensiva ifrågasättandet om vad som drev mig till detta.
Jag kollar tillbaka på vad jag skrev när jag tog mitt löfte:

"Sminkar jag mig varje gång jag ska till mina kompisar? Nope. Rakar jag mina ben var enda dag när jag inte dejtar? Nej. Tänker jag till lite extra när jag klär mig en helt ordinär dag? Jao, men nej. Blir jag jätteglad var enda gång jag får ett sms i vanliga fall? Haha just ja, det blir jag ju.

Men ni fattar vinken. Det är lite mer ansträngande helt enkelt."

Jag slutade helt enkelt inte mitt dejtande för att jag är någon slags sexgalning, utan bara för att jag tyckte det var så förbannade jobbigt. Jag slutade med andra ord helt enkelt för att jag var lat.

Man orkar nog inte så mycket mer om man tränar 11 pass i veckan. Jag får i alla fall skylla på det.

Vad har jag då lärt mig av den här tiden? Framför allt att 40 dagar är en väldigt lång tid. Jag var rent utav frustrerad när tiden började lida mot sitt slut och jag var fullt övertygad om att löftet pågått i minst ett halvår, inte bara ett halvt kvartal!
Var dagarna till någon nytta då? Ja, faktiskt. Vad jag framför allt fick se av mitt dagliga räknande var att även om jag kände att kärleken är meningslös och att alla killkontakter saknar mening, så tog det mig egentligen inte alls speciellt lång tid att ändra uppfattning och inse att jag saknade det. Inte ens 30 dagar! Så nästa gång jag är nere av kärleksbekymmer eller något i den stilen ska jag ta mig tid att tänka efter en extra gång. Är det verkligen så farligt, eller är det bara någonting jag tyngs av för stunden? Och är det verkligen lönt att ge upp det jobbiga om jag även måste ge upp allt det bra?

Tack vare biologikrister förstår jag i alla fall varför jag relativt snabbt gav upp mina tankar om det jobbiga med dejtandet och ganska snart ville börja om igen.
Det är enkelt.
Det är så vi människor lever vidare.

//54


OVERTIME

MITT 40-DAGARSLÖFTE ÄR SLUT!

Mitt liv är mitt igen! Nu är det inte längre er uppgift att lägga er i längre, eller ja ni kan ju försöka, men det kommer inte bli lätt för er! Nu stänger jag munnen. För en liten stund i alla fall. Eventuellt. Om jag inte skulle få ett ryck och fortsätta skriva om det. Mest troligt inte. För på något sätt är det roligare att skriva om saker som inte händer än om saker som faktiskt händer. Att skriva om det som faktiskt händer kan så lätt bli... fel. Herregud. Min pappa läser ju den här bloggen. Eller jo, jag skriver gärna om saker som händer. Men inte om mig. Inte öppet. Inte nu.

Jag firar med att åka med morsan till simhallen. Klart slut, jag åker ut!

//54

Inför juletid

Mina tre julmåsten:

På 3:e plats

Supersnö, snö som ser nästan likadan ut som riktig snö men som inte är KALL, BLÖT och SMUTSIG! Snö man kan leka med inomhus!
http://www.coolstuff.se/Supersno

På andra plats:

Pipparkaksformar. De klassiska hjärtarna har fått konkurrens...
http://www.coolstuff.se/Pipparkaka

På första plats:

Och givetvis, vem överlever vinterns alla snöbollskrig utan en snowballer! En klar favorit på Detkommermeras redaktion!
http://www.coolstuff.se/sno-baller

Det finns absolut inte för mycket onödiga grejer i världen.

//54

Nåt gick snett

Jag sitter och funderar varför verkligen alla mina tävlingsresor i sommar blev större eller fiaskon. Okej, ni kanske tycker att jag överdriver, men detta är fakta:

- I början av säsongen missar jag att boka en flygresa i tron om att en träningskompis bokat mina biljetter. Jag och coach åker bil över 120 mil den helgen.

- I mitten av säsongen händer det ÅTER IGEN att det blir en kommunikationsmiss mellan mig och en träningskompis, vilket resulterar i att jag står på flygplatsen utan resa. Jag tar mig till Bromma där jag sedan blir fast i flera timmar innan jag tar mig vidare till Göteborg.

- I Göteborg hittar jag inte till hotellet, utan tvingas vandra runt själv, under våldtäcktstimman. Ingen verkar veta vad jag pratar om för hotell eller var det ligger. Till sist bokstavligen tvingar jag min hotellkamrat att göra en gentlemannainsats och komma ut och rädda mig från gatan, innan jag kidnappas av nån galen kroppsbyggare eller blir uppäten av en pitbull.

- I slutet av säsongen hamnar jag på "Sveriges billigaste (och troligtvis risigaste) hotell". Jag hinner bevittna misshandel och bor i miljöer som till och med är värre än mitt gamla elevhem. Coach hämtar upp mig och mina väskor efter en natt.

- Och var enda tävling, VAR ENDA TÄVLING, underpresterar jag med tanke på hur träningen gått i vinter. Finns det ett samband? Eventuellt!

Det är alltså detta jag ska se positivt på och dra lärdom av. Okej. Ta ett djupt andetag.

//54


Just like a tatoo

Ett ödets nyck? Ett svar på ett MMS? Frågan kvarstår, vad la Ankan i vår middag denna lördagskväll?
Ankan sTATUERAR ett exempel till
Ankan varnar stadens brösträdda karlar för vad de kan hitta i hennes urringning

54 varudeklarerar.
I mitt fall varnade jag snarare för vad som inte gick att hitta i urringningen

//54

Work it harder makes you better

Det finns inga hinder, det kallas utmaningar!

//54

- Nej, varför skulle jag vara less?

Lördag kväll, hemfärd på cykel via krogstråket.
- Hey tjejen! Hallå, hör du oss eller?
- Min syster har sagt att jag inte får prata med idioter.
- Varför skulle vi vara idioter?!
- Ni är män.
- Är du lebb?
- Nej. Singel.
3 dagar kvar, 3 dagar kvar, 3 dagar kvar...
Och veckans upptäckt, stans snyggaste polis är singel! Jag drömde om honom igår natt. Han berättade att han hade ont i sina benhinnor, jag sa att jag förstod hur det kändes. Han blev mycket glad över det och sa att vi hade så mycket gemensamt, och att jag var ung och vacker. Sedan hånglade han upp mig. Det kändes bra.
Att han är 10 år äldre ska inte behöva vara något hinder.

//54

Vad heende?

"En särskilt envis älg, och hans kompis, en annan älg, befinner sig just nu på E4:an mellan..."

Trafikredaktionen P4, Onsdag morgon 08.30.

//54

Tillåt mig presentera

Min (möjligen) lite coola classmate, Emelie Wibron!
Okej. Jag typ hatar innebandy, men det här är ändå värt att uppmärksamma. Hon är tydligen grym.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/innebandy/article5989650.ab
#
(Klicka på länken)

//54

Feel the love

Idag hängde det ett fint kort på mitt skåp efter att jag slutat engelskalektionen. Det var ett väldigt fint kort och jag blev väldigt glad.


Det är inte min födelsedag idag, jag är fortfarande ett barn.


"Kramelikram"

Jag har visserligen listat ut vem det var som lämnat det magnifika kortet, men det gör inget. Lyckan har varit total hela dagen. Jag vill slå ett slag för kärleken. Känner mig kärleksfull idag. Jag kärlekar många människor, ibland till och med min lillasyster. Att faktiskt  tycka om någon så mycket och känna att man är omtyckt tillbaka är nog bland det finaste som finns. Idag är en bra dag.

Jag älskar dig, och du vet om det.
// Mercy

Jamen det finns värre!

Bilden är inte jättesmickrande, jag vet, men hur kommer det sig att verkligen ALLA verkar avsky Ola Svenssons frisyr?


IdOla

//54


Shake it

Hur ofta händer det att läraren ställer in en död, uppsprättad fisk mitt framför ögonen på dig under ett prov?
Om detta inte hänt dig, var glad. Den luktade fisk.

Ikväll blir det till att svänga sina lurviga. Eller nja, snarare till att serva folk som tänkt svänga sina lurviga. Fast när jag tänker efter, Nordebo faktsikt lovade att han skulle ta en dans med mig ikväll vid något lugnt tillfälle. Tur att jag har mitt 40-dagarslöfte, annars hade jag nog haft svårt att motstå att följa denna dansanta lilla spjuvern från Älvsbyn hem!



P.S. Flickor, han är singel.

//54


ÅH

Alltså kan hela världen bara sluta särskiva? Jag blir tokig på alla jätte mysig och jätte bra och jätte lessen och jätte kul. Snart kommer jag utbilda mig till språkpolis och straffa alla som särskriver med smisk.

// Mercy

Med stigande ålder tar man det mera med ro...

På en resa jag gjorde i våras togs det ungefär 600 (sexhundra!) kort på under en vecka.
Det är fasligt många bilder om man ska vara ärlig.
På ungefär noll av dessa dryga 600 ser jag ut som en vettig människa.
Antingen beror det på att jag hade lika otur då som alltid (statistiken talar inte för det).
Eller så ser jag helt enkelt i inga som helst skeden av livet ut som en vettig människa.
Bara en tanke liksom.
Upplyftande.
//Ankan

"Om man varken har bröst eller midja då? Allt jag kan bidra med är stora vader och en rumpa!"

Noliahallen, mitt andra hem och dagliga tillflyktsort, är stängd. Det hålls visst ett EU-toppmöte där i dagarna, med vaktande helikoptrar, polispatruller och bombtalibaner som patrullerande fanclub. Finns det bombtalibaner som smyger i knutarna varken får eller törs vi köra vår träning där inne, vilket betyder att vi omlokaliserar oss till andra trakter.

Jag hörde orden som i slow-motion. Jag blev tagen på sängen, eller snarare på den doserade kurvan. Den allsmäktige Hans förkunnade igår med sin djupa stämma:
- Ni ska bada på fredag.
I min värld lät det mer som:
- Ni. Ska. Bada. På. Fredag.
Bada.
Nu.
På fredag.

Det är väl egentligen inte så hemskt som det låter, jag gillar ju till och med att bada.
Problemet är utrustningen. Som vanligt. Vad i hela världen är det nu man ska ha på sig?

Baddräkten är ju ett himla fiffigt plagg, den sitter bra, döljer lämpligt mycket hud och är lätt att träna i, SÅ TALA OM FÖR MIG VILKEN PUNDARSKALLE SOM BESLUTADE ATT BADDRÄKT SKULLE VARA SÅ FRUKTANSVÄRT TÖNTIGT! I dagens läge måste man ju typ vara simmare eller 30+ för att man ska komma undan med att ha en baddräkt på sig. Idiotiskt.

Bikini då? Ja, prova att simma dubbelt (eventuellt fyrdubbelt) så snabbt som gubbarna på motionsbanan så ska vi se hur många delar som sitter kvar sen.

Shorts och sporttop? Väldigt klumpigt, väldigt opraktiskt, väldigt.. ochickt. Det är sådana kläder som får alla dem som valde att ha baddräkt att titta snett på en, och de som valde bikini skrattar sig nöjda för att de valde en bättre outfit än någon annan.

Det finns helt enkelt inga rätt på simhallen, bara en massa fel och det gör mig tokig!

Jag tänker konvertera till manssläktet och enbart ha badbyxor. Men då kommer ju följdfrågan... speedos eller badshorts?
//54


Tillåt mig presentera

Vår nya klasskamrat, Angelica Wiklund!



//54


"Hey, bygg upp dig"

Livet är som tetris.

Det är kul när det flyter på och det går oftast bra en stund, men så fort en bricka hamnar på fel plats går det bara värre och värre tills allt är ett jävla helvete och man förlorar.
Det är då man måste övertyga sig själv om att man faktiskt älskar tetris och att det lönar sig att börja om.

26 dagar klara, 14 to go!

Det saknas fortfarande 4 kommentarer på "Yo inlandet" för att ni ska få läsa om häxdoktorn, snart går tiden ut...

L8, en gammal vän, ovän, sängkamrat, blondin och tidigare bloggerska här på sidan, fick igår höra talas om mitt 40-dagarslöfte.

L8: Hahaha.. HAHAHAH!
Jag: Vaa..?
L8: HAHAHAHAHAHAHAH
Jag: Så kul var det väl ändå inte?
L8: Det kommer att bli! Hur många dagar har du kvar?
Jag: Typ 18, hurså?
L8: 18 dagar, det är länge. Det kommer du ALDRIG att palla! Jag ska gräva fram massor av snygga grabbar som du måste avstå ifrån, ditt liv kommer bli ett helvete! MOAHAHAHA!
Jag: ....

Som tack för att du är så snäll med mig lägger jag upp en vacker bild av dig här på bloggen.

L8

Vacker? Ja, det var i alla fall den bästa jag kunde hitta..

//54

Dagens kärlek

Kent är kärlek för mig.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

// Mercy


Ankagramproblematik på hög nivå.

Igår var jag nog sjuk.
Minst femtionio graders feber eller nåt.
Jag slog in bokstavskex i ett litet rosa paket. Knöt om snören och satte ett pappershjärta där det stog "Handle with care" på paketet (tänkte att det var både en söt lapp passande för innehållet och en fin metafor liksom)
Sen tänkte jag länge, länge på om jag skulle våga ge världens sötaste kille paketet eller inte.
Om jag kunde stå för bokstavskexen - kall och hård som jag är.
Jag bestämde mig för att jag skulle göra det. Jag lämnade det på hans nattygsbord i morse när jag gick till jobbet. Sen fick jag ett
"Jag får inte till nåt annat än KRIG I DÄR JAG Ä. Jag äter upp kexen istället" via MSN.

Hur svårt kan det vara? J-A-G-Ä-R-K-Ä-R-I-D-I-G.
Nu säger jag det aldrig igen. Jag ångrade mig.
Pappskalle.
Om ingen ser en räknas det inte
//Ankan

Kvällshat en söndag

Det här skulle kunna bli ett väldigt långt inlägg, men jag väljer att avsluta det hela tidigt med en konversation jag fick uppleva med en man på mitt jobb ikväll.

Mannen: Hörredudu! (det bör tilläggas att han pratar ungefär som killen i den där reklamen som säger "du har ju hela helgen på dig", för er som är tillräckligt gamla och kommer ihåg den)
Jag: Ja?
M: Ja, just det.
J: Men vad menar du, Klas? (han heter inte Klas, men pga sekretess kallar vi honom Klas)
M: Lilla, lilla Kerstin. (jag heter inte Kerstin)
J: Va?
M: Va?
J: Va?
M:
Åh, du är ju alldeles hopplös.

För övrigt så hatar jag Farmville och alla jävla förfrågningar jag får om det på Facebook. JAG VILL INTE SPELA FARMVILLE!

// Mercy


"Nej, jag är inte 5 år..!"

Mamma har tappat en svart, ca 1 cm lång fjäder på den svarta asfalten på vår uppfart och vill att jag ska leta efter den.

Jag: Den där kommer du aldrig att hitta. Det där är sådant du betalar barnbarnen 20 spänn i hittelön för så de kryper på backen och verkligen utnyttjar alla chanser av att eventuellt hitta den.
Mamma: Du får 100 kronor om du hittar fjädern.
Jag: Ge mig sopen...

100 kronor är faktiskt en rätt bra slant om man skulle lyckas.

//54

Tampongdoktorer

Okej, hittade en fråga på en annan välkänd blogg som jag funderat seriöst över i säkert 7 minuter, och sökt en vettig förklaring, och nu har jag äntligen fått ett vettigt svar.

Frågan:
PS: Sofia undrar vad som händer om man har en tampong i sig och hamnar i koma.
Svar: Du, Sofia, jag tror inte doktorer missar sånt. Jag hoppas du inte är seriös. Stackarn.

Men jag menar, va? Inte drar väl doktorerna ner brallorna det första de gör?!

Jag bollar vidare frågan till Ankan, som ringer till sin kompis My, som har jobbat på akuten, som för tillfället sitter och pluggar med sin sjuksköteskestuderande polare - som säger att de tror att de rutinmässigt inte kollar upp sådant.

Sjukt. Tampongstopp för världens kvinnor?

MEN om man är medvetslös ett tag sätter de in en kateter och då borde de ju se snöret och dra ut den - sa My och hennes kompis till Ankan som vidarebefodrade svaret till mig. Puh, så var det problemet löst.

För fler världsomfattande och genialiska problemlösningar - fortsätt att läsa detkommermera!

//54


Ang. Dag 22

På MSN:
- du TÄNKTE mer än att du ska ha många toasters baby...

Jajaja, detaljer!

//54


Dag 22 och frestelsen är stor

- 54, VAR ÄR DU NÅGONSTANS? Jag har kirrat en dejt till dig ikväll, universitetskille, SNUSKIGT rik, bara hans klocka är visst värd över 70.000! Sedan ser han ju inte direkt dålig ut heller.. jag sa att jag skulle ta med en kompis och då tänkte jag givetvis på dig, vi ska dit ikväll och kolla på fotbollen! Var håller du hus?

Ja, jag är ju som sagt i inlandet. Lämpligt 54, otroligt lämpligt. 
Tro inte att jag inte övervägde att hoppa på första bästa buss tillbaka till Umeå - för det gjorde jag. Men här sitter jag, kvar hemma hos min mor och far, trots att jag skulle fått dejta en r-i-k-t-i-g guldgosse ikväll. F*n. Typ 100 av 5 toasters.

//54

Yo inlandet

Viva la hometown liksom!

Jag hälsades välkommen av min moder på busstationen som satt och väntade i bilen. Hon körde hem mig till de underbart välbekanta tonerna av radio p4, en radiokanal man sällan lyssnar på annat än när de sänder Rings' o spela på lördagmorgonar (när man är vaken klockan nio och vill samla vuxenpoäng) eller just när man umgås med sin mor som älskar p4. Jag kommer hem och tar av mig jackan och mössan. "Var är min dotter?" säger mamma. "Vad ful du är i håret" säger mamma. "Jag måste säga att du passade bättre som blond" säger pappa.



Min besvikelse över föräldrarnas hårda ord var dock kortvarig, för när jag kommer in i matrummet ser jag att de hängt ett stort skynke över ingången till vardagsrummet. Fiskdamm! tänker jag och blir överlycklig. Min längtan efter att umgås med mina föräldrar är stor, men min längtan efter choklad är större. Jag struntar helt i att leta efter fiskespöet och rusar rakt in mellan lakanen. Bakom draperiet finner jag dock bara en halvnaken man med en burk målarfärg. Suck.



Jag har under det senaste dygnet blivit halvt om halvt övertygad om att mina föräldrar vill ha ihjäl mig eftersom de under renoveringen lämnat kvar en taklampa som alla med en längd över 165 centimeter slår huvudet i så snart de reser sig upp ur den temporärt möblerade tv-soffan. Jag är 175 centimeter. De tror att de kan bli av med mig så lätt, men jag tänker inte dö, jag vägrar. Mitt huvud kommer troligtvis bara att slå sönder lampan. Ha!

Cp-lampa

Min besvikelse över att inte hitta godis bakom fiskedammsdraperiet lindrades något när jag, ca 12 timmar senare, hittade ett kexpaket i kylen. Mina föräldrar var på jobbet. Jag var ensam. Ensam med kexpaketet. Frestelsen var stor, men givetvis var min moral var störrre. Jag lämnade paketet orört.

Solklara favoriter!

Sedan tänkte jag på att mina föräldrar försökte döda mig med den där cp-lampan. Kexpaketet är något mindre välfyllt nu.

Häxdoktorn då, undrar ni kanske? Hur gick det med mitt första besök hos honom? Ni vill nog gärna veta vad han gjorde och hur han lyckades med att ta bort mina smärtor. Det ska skrivas om, kanske! Men det krävs nog ett eget inlägg för sig för att skildra det. Jag orkar nog skriva ett inlägg om det, kanske!
Om sex personer kommenterar detta inlägg skriver jag om häxdoktorn, annars raderar jag bildmaterialet och återvänder jag till mitt kexpaket.

//54

Full koll

Pappa: Vet ni vem som har fått Nobels fredspris?
Mamma: Ja, Björn Skifs.

//54

Cause mama,

..Mama I'm coming home.

//54

Gästbloggare

Hej igen :) Nu så ska jag hälsa till min storasyster och hennes kompis, dom är snälla båda två. Min syrra kommer antagligen bli förvånad då hon läser detta men jag gör det iallfall. ;) Idag så har jag varit i skolan, det var lax til lunch med dillsås och potatis. Inte så värst gott men men. Ikväll ska jag vara med på en hopprepstävling, det ska bli kul, men det kommer göra ont. 
Men det ska ändå bli kul, jag ska göra det bästa jag kan, också. Efter det ska jag hoppa in i duschen, se på tv med min mamma, kanske med min syster. Imorgon är det skola igen. Nu så ska jag säga en sak till. Dom som har denna blogg äger äger ÄGER! Dom är bäst, dom bästaste som finns. Så dom ska ha många många kramar :)

 

//Mercy JR, 10 år


Ingen rubrik

Att människor förr eller senare dör är ingen nyhet. Men vissa människor dör för tidigt.

De döda lär oss leva.
Och jag ska leva för dig och din familj.
// Mercy

Häxkraft

Nu har jag kontaktat en livs levande häxdoktor, och jag kommer troligtvis att åka in i de djupa skogarna i inlandet och besöka hans klinik nästa vecka. Efter åratal av visiter på idrottsmedecin, läkarundersökningar, dyra löparskor och specialbeställda sulor är han mitt sista hopp. Kan inte han bota mina benhinnor kan ingen!

//54

Dag 18

Det var längesedan jag uppdaterade min non-love mission. För att fatta mig kort, det går väl sisådär.

Dåliga saker:
- Jag spanar ohämmat på snygga killar efter principen "se men inte röra". 0 av 5 toasters.
- Jag ler lite för stort, lite för inställsamt och pratar lite för vänligt med de snygga killarna. 0 av 5 toasters.
- Jag frågar ut mina nära och kära om egenskaper, ålder och relationsstatus på intressanta objekt. Skärpning! 0 av 5 toasters.

Bra saker:
- Jag har färgat håret mörkt efter principen "blonds have more fun", och eftersom jag inte har så himla fun längre = mörkt hår. 5 av 5 toasters.
- Jag har bestämt mig för att alla typer av närkontakt är äckliga och överför sådana saker som slem och svett. Kärlek är överskattat, over and out. Massor av toasters.

Detta är förhoppningsvis bara en vacklande övergångsperiod, för jag insåg att jag hade fler dåliga än bra saker. Men jag måste ändå säga att jag skött mig förhållandevis bra än så länge! Inga pussar, knappt några kramar och inte en enda uttalad dejt. Det var ju ändå lite det som var meningen.

//54


Döda mig NU

Jag är trött. Jag är slutkörd. Jag har ont i hela, läs: HELA, kroppen, framför allt i ryggen, höger skuldra (från revbenen upp till nacken) , båda benhinnorna, vänster ljumske och utsida lårmuskel. Mitt huvud orkar inte tänka och jag orkar inte röra mig. Besök var inplanerat ikväll, men jag orkar inte det heller.

Varför, varför, OH VARFÖR håller folk på med idrott?

Idrottare måste ju vara dumma i huvudet.

En av mina adepter på barnträningen:
Matilda: Har du färgat håret?
Jag: Ja.
Matilda: Det var riktigt fult. Du passade mycket bättre i gult hår.


Jag älskar ärliga människor.

//54

Barbados - Nåt som kan hända

Det är nåt som kan hända vem som helst
Det är bara orsak
Alla gör vi fisk
Nåt man inte borde
Men hörs ändå, lovar dig
Det här var ett misstag av dig

Eller

Det är nåt som kan hända vem som helst
Det är bara ord men alla gör vi fel
Sånt man aldrig borde görs ändå
Lovar dig
Det här var ett misstag av mig

Min lillasyster va inte så särskilt duktig på låttexter när hon va yngre.
Hörde låten alldeles nyss och fick en flashback. Underbara människa.

// Mercy

Veckans orgasm

En vecka kan innehålla väldigt många orgasmer.



Det kommer flera

VECKANS ORGASM

Jag vet egentligen inte om man får välja en sådan ung kille som veckans orgasm, jag menar, hur gammal är han? 14-15 år max? Men kolla på videon så förstår ni vad jag menar. Rätt ung, rätt söt, och när han sjunger, helt underbar! Veckans kärlek hade kanske varit ett bättre ord, men han förtjänar denna ärorika plats på bloggen. Stort grattis!




Grattis till vinsten Ulrik, du tvingar mig att kolla på Europafinalen!

Det kommer flera

Till kvinnofolket

Är en epilator en värd investering?

Ensam, igen

Eller okej, jag ljuger. Jag är inte ensam. Jag har en lillasyster, en mamma och en pappa.
Det jag syftar på är att igår så flyttade min storebror hemifrån för andra gången, och det känns faktiskt tråkigt. Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag saknar honom faktiskt. Jag hade ingen att gnabbas med eller kasta ost på vid frukostbordet i morse, ingen kommer rädda mig när jag blir attackerad på grund av mina filmval, ingen kommer ligga och sova när jag börjar tidigt så jag kan tända och släcka lampan till hans rum några gånger, eller råka kasta en hundgodis i hans säng så att Izor hoppar upp och väcker honom med sin lagomt lilla kroppshydda (OBS, ironi). Ingen kommer heller att göra dessa saker när jag ligger och sover, och ingen kommer spela musik på obscent hög volym när jag ska sova bara för att jävlas.
Jag och min bror har nog egentligen ett ganska dysfunktionellt förhållande. Men det gör inget, för det är så vi visar att vi faktiskt i grund och botten tycker om varandra.

Ett stygn av sorg
// Mercy

Er kära 54

...lider av stark fysisk utmattning och har inte orkat blogga förrän nu. Nu har jag orkat. Nu orkar jag inte mera.

//54

Veckans Orgasm

Jag tänker inte förstöra denna stund genom att säga något.


 Har troligtvis aldrig sett en snyggare kille än Ryan Gosling i The Notebook. Enjoy säger jag bara, enjoy!

Det kommer flera


Snart är det fredagsmys

Imorgon är det fredagsmys, på lördag är det lördagsmys och på söndag blir det söndagsmys. Trevlig helg.

It's nice
// Mercy