Alla dessa ångestpiller

Att välja utbildning efter gymnasiet är precis som att bestämma tyg till balklänningen,
helt jävla omöjligt.

//54

Söndagscitat

Bröder emellan:

- Finns det en gud så ligger det två vesuvio utanför dörren när jag går ur sängen.
- Även om det finns en gud tror jag inte han levererar pizza.

Den äldre brodern bestämde sig visst för att inte gå ur sängen och möta verkligheten på ett tag.

Hur många Sverige runt känner egentligen inte likadant?
Glad söndag på er.

//54

Håller mig till chipsen ikväll

Drog raggen runt stan med min lillasyster för en liten stund sedan, vi bestämde oss för att vi ville ha godis och svängde in på ICA. Väl vid godishyllan när min lillasyster står och plockar lite både det ena och det andra (med sin SPADE) ser jag hur en kvinna i sina övre medelår stoppar ner HANDEN i behållaren med colanappar och tar upp några stycken och lägger i sin påse. Med hakan nere på golvet tittar jag på denna kvinna och blir alldeles hänförd av det jag alldeles nyss sett, hon tittar på mig utan ett uns av ånger i blicken och går vidare mot kassan. Den här upplevelsen gjorde mig rädd, är det såhär man gör numera? Pappersgodisar kan jag sträcka mig till, jag säger inte att jag inte tycker det är äckligt också, men jag kan sträcka mig så långt, men colanappar?! Hur ska vi som den här kvinnans medmänniskor kunna veta vars hon har haft sina äckliga, smutsiga små händer? Beroende av handsprit som jag kan erkänna att jag är, människor i min närhet ifrågasätter även ibland mitt tvångsmässiga handtvättande, så kan jag inte förstå för mitt liv hur en sån här människa tänker. Hoppas att hon mår bra när alla små barn som äter av hennes salmonella/MRSA/vilka-äckliga-multiresistenta-bakterier-hon-nu-än-petat-på -smittade colanappar och insjuknar till livshotande tillstånd.

Vad lever vi i för värld egentligen?
// Mercy


Tåget körde visst iväg

54: vart var fröken ******* idag?

*****: otroligt sjuk. jag misstänker också att den, sjukdomen, kommer att pågå imorgon.

54: åhnej...!
inga baciller som ska börja gå nu! har du smittat ##### också?

*****: absolut inte. det är hon som smittat mig.
känner du dig frisk och kry?

54: så pass! vilken rackare!
nej absolut inte. har väntat på en sjukdom hela veckan.

*****: man får hitta på egna. nu ska jag iväg och träna ;);)

18:11 ***** är inte inloggad.


Stackars, stackars magister Ulf. Han har det inte lätt med att få pli på våran spårade klass.
Tyvär kommer det inte bli bättre under OS!
Klassens storlek: 28 personer.
Klassens nuvarande antal på en genomsnittslektion: 15 personer.
Klassens troliga närvaro under OS: 5 personer.
Klassens troliga VAKNA närvaro under OS: 2 personer. Max.
Återigen. Stackars magister Ulf.

//54

Geniernas vecka

För mindre än en vecka sedan brast taket i stadens enda friidrottshall pga snö på taket. Snö. på. taket.
Vi bor i Umeå - en så kallad norrlänsk metropol. Ni i kommunen menar alltså att ni aldrig varit med om att snö kan tynga ner tak om det blir för mycket? (Ja, ni började ju åtminstone skotta som galningar runt om i staden efter att detta hänt. Framgång.)

Summan av kardemumman: Vi är utan träningshall. Idag hölls ett krismöte för att lösa situationen provisoriskt. Utomhusträning i smällkalla Februari, yey!

Men som tur var skulle det ju inte behöva hålla i sig speciellt länge, OM inte våra kära vänner från kommunen återigen påvisat sin begåvning. Idag körde de en lyftkran, som skulle användas till takskottningen, rätt igenom väggen på friidrottshallen. Det var en "så kallad halkolycka, oturligt nog!"
Vänta nu, ni ställer en lyftkran på några tons vikt i en isig slänt.
Tänka sig att den åker ned för slänten och in i hallen.
Det är ingenting ni skulle kunnat räkna ut i förväg?
Idioter.

Det går även rykten om att den otaktiska takskottningen fått taket att svikta på fler ställen än vad det var från början, vilket gör att det kommer ta ännu längre tid att laga.
Idiotmaratonet tar visst aldrig slut.
Borde man bli förvånad?
Nej.
Är jag förvånad?
Ja.
Trots allt har jag tydligen något slags hopp om mänskigheten - underligt nog.

Heja utomhusträning!
//54

Veckans Orgasm

Lägger in lite fint ögon- och örongodis såhär lagomt till helgen, njut!


John Mayer

Det kommer flera


030210

I skrivande stund känner jag mig så fruktansvärt less på livet och allt vad det har att erbjuda så jag är nog kapabel att göra vad som helst i princip. När jag blir på detta fantastiska humör tycker jag om att klaga på saker och ting, det ger mig ett inre lugn att få vara en riktig bitterfitta och verkligen vara negativ till allt. Jag klagar inte för att jag egentligen menar det, utan mest bara för att jag tycker att det känns bra inombords.

- Jag och min pojkvän har varit tillsammans i fyra månader idag!
- ÅÅÅH, GRATTIS GUMMAN!!! *följt av en massa gulligull och snutt och puss och hjärtan till höger och vänster*
Jaha, vad gratulerar vi till egentligen? Att de två människorna i fråga har stått ut med varandra så länge? Eller kanske möjligtvis att de är så intelligenta att de klarar av att räkna ut hur lång tid det är mellan ett datum och ett annat? Såna här statusuppdateringar på låt oss säga facebook tillexempel stör mig så fruktansvärt mycket så jag känner verkligen hur det kliar i fingrarna att få skriva något riktigt taskigt och nedlåtande. Nämen hejsan hoppsan, jag skulle visst sluta va sån va? Enligt mitt nyårslöfte skulle jag sluta ödsla energi på oviktiga saker, så va det ja. Det har nu gått en månad och tre dagar (se, jag kan också räkna med datum. Grattis till mig då va?) av det nya året och jag har blivit irriterad minst en gång om dagen. Bra jobbat. Känner mig så stolt över mig själv. Not.

Mona Sahlin har köpt en ny handväska och hela Sverige rasar. Känns bra att veta att det bara inte är jag som hänger upp mig på bagateller.

Ha en fortsatt trevlig kväll, det tänker inte jag ha.
// Mercy