Mpppppfhhh!

Det är så jääävulskt svårt!
Och vet ni varför?
Inte för att jag inte kan, men för att jag inte fattar!
Baila?
//54

Dagens tips

Har ni tid över rekommenderar jag er att gå in på gruppen 31 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER!! på Facebook och kolla i diskussionsforumet, länken tar er direkt dit. Det finns läsning (åsikter, synpunkter och kommentarer) så det räcker för att roa en medelsvensson i timmar!

Eventuellt roar det bara mig för att jag borde plugga, vad vet jag? Ta er en titt i alla fall!

//54

Veckans orgasm

Orgasm i min mun



Det kommer flera

Lillasyster om den större

Kollade för första gången på länge in på en storbloggare, i detta fall Kenzas, blogg.
Den 27e skrev Kenza inte mindre än 8 inlägg, alla upplagda med både text och bilder.

08.33 27e maj 2010
12.12 Sweater
13.29 Bobby besöker Karlstad
14.02 Vi älskar att driva
14.55 Dagens fråga
17.39 Turquoise
19.00 New Look swimsuits
20.37 Godnatt!

Även om man är snabb med tangenterna och bra på att stava rätt direkt tar sådana inlägg en stund att skriva. Lägg dessutom till tiden det tar att redigera bilder, plocka fram frågor, hitta youtube-klipp ect. Har tjejen något liv egentligen?

//upprörd småbloggare

Stavningspolisen

Jag vill inte behöva rätta folk genom att skriva deras fel direkt till dem, det är bara inte okej, men eftersom både stavfel och särskrivning i samma ord är så sjukt oacceptabelt så måste jag få detta ur mig! Det HETER INTE brändbolls fest, det heter brännbollsfest!



//54


Come on!

Trots orgasmerna igår måste jag hålla fast vid att det finns ett annat favoritbidrag från just min sida!


Det svänger ju katten!

//54


VECKANS ORGASM (ESC special)

Färska snyggingar direkt upplockade från semifinalerna i Oslo. Vissa får beröm för sin sång, andra för sitt charmerande yttre. Både och kan vara värt en orgasm eller två tycker redaktionen!


Israel


Belgien

Gissa själva vem som fick beröm för vad!

Det kommer flera

Suicide Bunny

Jag: Jag har en liten jobbig grej jag måste dela med mig av...
Coach H: Vi vill inte veta jobbiga grejer.
Jag: Men jo, jag måste få dela det här med någon! Det är någon med okänt nummer som ringer mig jätteofta, ibland flera gånger om dagen, och när jag svarar är det ingen där! Superläskigt!
Coach H: Det kan vara en fax. Ibland hakar de upp sig och ringer samma telefonnummer flera gånger.
Jag: En fax?
Coach H: Ja.
Coach J: Eller en oljepanna.

Idag tänkte jag ta livet av mig, men jag var visst lite för fet eftersom snaran gick sönder.
Imorgon gör jag ett nytt försök.
Brb, nu ska jag bara hitta någon som bryr sig.


Är det du som ringer din jävel?!

//54

Är ni sköna idag kompisar?

Volbeat - Still Counting finns inte på Spotify, jag har riktigt jävliga skavsår på båda mina fötter, jag har fyra krönikor att skriva till historian samt en bok att läsa ut tills på fredag som endast handlar om självmord och gör mig så jävla deprimerad att jag inte vill va med längre. Inte ens min bf kan muntra upp mig, för han tror att det är häftigt att jobba dygnet runt. Sedan så kom Amanda, min fina Amanda. Helt plötsligt skickar hon mig en länk till youtube som är det bästa jag har sett hittils. Tack Amanda. Jag vill inte längre dränka mina sorger i vattenpölen här utanför.

http://www.youtube.com/watch?v=YV6hcN1vj3E
Hade gärna gjort ett sånt här fint fönster som alla andra stora och flashiga bloggare brukar göra, men grejen är att jag vet inte hur man gör. Så ni får helt enkelt trycka själva. Jobbigt va? Förstår det.

// Mercy

Riverside, motherfucker

Pappa ringer: "Ja, man måste gå till skolan även om det regnar..."

//54

Morgonens kärleksmess

08.58: Dags att vakna!!!
09.44: Vakna nu!!!
10.26: 54 för fan vakna! Vi ska plugga nu!
10.52: Haha vad fan gör du där? Jag är hemma.

Söndag kväll, rondellen väst på stan:
"Alltså... sa dom inte till dig också att man skulle köra mot refugen?"
"Jo?"
"Men alltså... det gör jag typ inte."

//54

Slemmat

Bisolvon slemlösande är verkligen sjukt god!
Synd bara att det inte verkar hjälpa så mycket mot min hosta...



Jag och min Far VVS-ingenjören åker förbi Draggen. Pappa ser ombyggnationerna.
Pappa: Här bygger de visst om.
Jag: Ja, det gör de.
P: Rätt mycket också. Blir det bra?
J: Jovars. Lite sterilt kanske, men fräscht.
P: Okej. Jag ser att det är ***** som står för byggandet.
J: Jaha... ja, det är det säkert.
P: Ja det är det ju. Men du... Viket företag är det som står för ventilationsinstallationen då?

Ja pappa, hur ska jag veta det? Det är du som är yrkesskadad. Inte jag.

//54


Peppar peppar

Detta kommer vara jag om vädret får fortsätta vara lika vackert en vecka till!



//54

Upp som en Thaisol

Jag och Robbie tänker dra till Thai i höst! Resa tur och retur för 4500:- och 3-stjärnigt boende för 100:- natten. Det är sådant som gör mig på bra humör!



(Och nej, jag har fortfarande inte pluggat mer på min matte. Thailand var betydligt mer intressant.)

//54

Life is a bitch and i want to fuck her

Jag hatar er.
Jag hatar er alla!

Jag hatar det nya betygssystemet. Jag har dampat på det konstant sen jag fick höra talas om de nya reglerna angående uträkning av betygspoäng, och jag kommer nog fortsätta att dampa på det ett bra tag till. Jag kan bara inte sluta tänka på det! HUR KAN DET VARA TÄNKT ATT MITT BETYG I KOST OCH HÄLSA (läs: typ laga kyckling och kolla innehållsförteckningar på flingpaket) SKA AVGÖRA OM JAG KOMMER IN PÅ JURISTUTBILDNINGEN, OCH HUR KAN DET PÅ NÅGOT SÄTT VARA MÖJLIGT ATT DET SKA VARA NEGATIVT ATT UTÖKA SITT PROGRAM MED SVÅRA KEMIKURSER OM MAN INTE LÄSER IN ETT MVG!!! Det har ju gått att välja bort sina överflödiga kurser från betygsnittet, vad i h-vete tog ni bort det för? Och framförallt, varför gjorde ni det NU? Jag kan inte greppa det! Det hade typ varit bättre att LÄSA LEDARSKAP för att få ett bra betygssnitt! Hej dagisfrökenutbildningen, det är vad jag kommer in på nu typ.

Nu ska jag tänka på något annat. Försöka i alla fall.

Okej, jag var på Sports Medicine (gamla idrottsmedicin med nytt, coolt, internationellt namn) idag. Läkaren bröt runt mina axlar i alla möjliga olika riktningar för att kolla vad som var fel. Det gjorde jätteont. Nu är jag öm och kan inte ta av mig kläderna ordentligt, så när jag skulle prova min studentoutfit slutade det med att jag fastnade i en klänning. Detta är inte kul.

Sedan hatar jag er som på fullaste allvar tror att sådant som 'Vitamin Well' är jättenyttigt att dricka. Hallå! Det är typ vanligt vatten med socker och lite vitaminer, inte fasiken är det någon superkur som ska få er att leva hälsosamma och lyckliga i alla era dagar utan snarare en lightvariant av läsk utan färgämnen och kolsyra. Drick eran Cola istället och sluta med erat 'åååh jag är så duktig som dricker vitamiiiiner trots att det smakar skit', eller drick det för att ni gillar det men då får ni fasiken inte tro att det är bra! Idioter!

Topp fem - saker jag hatar skarpt just nu:
1. Vår SYV-konsulent. Hon är sur, hon är okompetent, hon hatar sitt jobb och det hon minst av allt vill göra är att hjälpa sina elever att få en bra och vettig studiegång - anledningen till att hon faktiskt är där. Avgå!
2. Skador och sjukdomar när det nalkas tävlingssäsong. Jag vill ju ut och prestera, inte lägga pussel!
3. Dig. Ja, du läste rätt, dig. Du är också en idiot. Alla är idioter.
4. Min förmåga att plugga. Ni kanske läste tidigare att jag tänkte ägna mig åt den sysselsättningen ikväll, det gick väl sisådär. Har kanske pluggat 22 minuter totalt och jag har prov 8.20 imorgonbitti. Det är inte en jättebra kombination.
5. Min stekpanna som alltid skjuter iväg små flottskott när jag steker. Det sölar, det bränner, det gör ont och jag vill inte vara med om det!

Gå och dö typ
//54


Fattar ni hur knepigt detta är?!

Till: Ronny (Lärare)
Sms: Fredrik, jag har köpt en ny elvisp!
Svar: Är det fin?

Förklaring: Jag satt utanför Onoff med min nya elvisp. Överlycklig. Jag var nog så glad att jag inte riktigt visste vad jag gjorde så jag tryckte på Ronny istället för Fredrik i min feta IPhone. Fattar ni hur knepigt detta är?

/Mackan

x^2=-1 ..... x=i

Ska uppdatera bloggen med någonting vettigt senare ikväll men just nu måste jag ner lägga lite energi på att plugga inför ett fullständigt meningslöst prov.



Visste ni att, enligt det nya systemet, inte spelar någon roll vad man får för betyg i Matematik E om man inte söker en universitetskurs där E-kursen krävs för behörighet? Kurserna där Matte E krävs är typ... Inga!

Jag hatar sveriges alla SYV-konsulenter, skolförbund, beslutsfattare och deras förbannade regler. Gah!

//54

Hej kompisar

Long time no seen mina kära vänner! Under denna tid har jag hunnit med en massa saker, jag har chillat hemma, jag har chillat i sundsvall, jag har chillat med min bf och andra sköna människor. Jag har spelat en fotbollsmatch för första gången på cirka tre år tror jag, det va nice. Vi förlorade visserligen med 3-0, men det är en bagatell, för vi köttade dom små jävlarna tills dom inte tålde mer och la sig ner och grät efter sin mamma, och värre blire nästa gång. Vi tackar alla högre makter för denna underbara sport! Jag har hatat jeansleggings-rumpor lika mycket som jag alltid har gjort, men jag måste säga att det finns fler av dom nu, och det stör mig inte lika mycket. Är på något sätt stolt över mig själv. Erkänn att det är jättefult? Leggings, enligt mig, har man till längre tröjor som åtminstone täcker rumpan, nu har det blivit väldigt tydligt att alla inte tycker som jag men det gör inget, för jag har spelat både Donkey Kong och Mario Kart på SNES för bara några dagar sen och lyckan är total än. Sedan så åt jag även mjukglass för ganska länge sedan med en väldigt fin tjej på frasses, men det va kewl ändå. Hon är söt hon. Jag har spelat fotboll ikväll också, det va helt fantastiskt. Blir nästan lite salig tror jag. Min engelskalärare uttalade idag ordet malplacerad "mallplacerad", det tyckte både jag och min kurskamrat var väldigt intressant. Våran engelskalärare är nog inte riktigt som alla andra. "Well, if you want to know something about South Africa you better call down there and ask someone."

Tack för mig, puss och hej!
// Mercy

God morgon?!

Det är minsann ingen "god morgon" när man tvingas äta chokladpuffar i en skål med mjölk!

Sockerchock 24/7. Jag och L8 har bestämt oss för en riktig deff så snart vi kommer hem, inget slappande här inte!


Så här kommer vi se ut till sommaren!

//54

Ciao!

Bra frukost är ju bara bullshit.

Solen tittar fram, ibland. Har frysit ihjäl under nätterna trots intensivt skedande.

Jag hatar Holländare.

Jag hatar folk som inte håller sina löften, framförallt när det handlar om tillgängliga kastplaner. Och om mat. Och om boendestandard.

Annars har jag det riktigt bra!
//54

P.S. Det är faktiskt ett väldigt vackert land. Det var även kul att höra om gamle Hans slagsmål med Holländarna, riktigt kul. Synd att de åkte hem. Slagsmål livar alltid upp gråa dagar.

"Man måste träna upp intelligensen och så så att man kan bli en produktiv medborgare" Mr Stihl

På mattelektionen rev Amanda plöstligt sönder ett papper med orden "Jag ville vara lite dramatisk".

Och, just ja... Det snöade i helgen. Vilken tur då att jag åker till ITALIEN imorgon!


Snö i rondell, fotograferat fredag morgon DEN 30 APRIL!!!

//54

Kärlek vid sista ögonkastet

"Kärlek handlar nog inte om att vinna eller förlora,
utan om att lära sig att spela för samma lag".



För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan


//54

Draggen satsar

Invigning av Dragonskolans nya sektion "Mitten".

Vem kan tacka nej?

//54

Dagens shoppingtips

Idag letade jag igenom hela centrala Umeå efter en guldfärgad brosch utan framgång. Någon som har ett tips om var man kan hitta en sådan? Helst i storlek som en femkrona eller större!

För att plåsta om min sargade shopping-ådra gick jag på H&M och kollade sommarens bikiniutbud. Helst av allt vill jag sola topless i Italien men Amana säger att det lätt kan bli fel. Både italienare och paparazzifotografer gillar visst blonda, halvnakna svenska flickor, och dem vill man ju inte göra till lags utan att få betalt för det!

Gled i alla fall in till provrummen med en söt och lämpligt avslöjande bikini och tänkte; det här kommer se förjävligt ut. Hittade ett provrum med trasig lampa och tänkte istället; bra, nu ser jag ingenting! Det där med mörkret visade sig faktiskt snart vara ett genidrag på riktigt. Nog för att jag såg någonting, men jag såg bara exakt lagomt mycket! Bristen på ljus gav mig en skön tan, hyn verkade slät som en babystjärt och håret utsrålade till och med NÄSTAN en gnutta glans! Det var nästan så att jag kände mig både lite snygg och sexig när jag stod där i mörkret och putade med mina omålade läppar och obefintliga bröst. Toppen!


Schyssta sommarkläder hängandes i provrummet som gjorde min shoppingrunda!

Dagens shoppingtips alltså: Shopping in the dark!

//54

Veckans orgasm

Vilken man, vilken röst, vilken skönhet!


Joshua Radin

Det kommer flera

Dom band som binder mig

'Vi är aldrig starkare
än vår svagaste punkt'



//54

Boo-ya!

Hej Lördag!



//Detkommermerafisken